שגרה של מזון

בדרך כלל ארוחת הבוקר היא קבועה, אצל כל אחד - בין אם הוא טבעוני או לא, יש כאלו ששותים קפה עם פרוסה, אחרים ביצה או קורנפלקס, אני מתחיל את הבוקר עם פנקייק טבעוני אשר מורכב מקמחים שונים אשר מעניקים לי את כל הדרוש להתחלה טובה, הבעיה הרצינית מתחילה בצהריים - וזה אצל כולם, מה נאכל היום? אם ארוחת הבוקר היא דבר די קבוע ומהנה בשיגרה - ארוחת הצהרים היא דבר שאנו אוהבים לשנות ולגוון בו, גם אצלי ארוחות הצהרים מאוד מגוונות ואני בדרך כלל לא אוכל יותר מיומיים את אותו הדבר ( רק אם זה באמת מאוד טעים ואני פשוט לא יכול להפסיק לאכול את זה ).

היום החלטתי לגוון ובנוסף לסלט הקבוע ( היום היה מתרד, עלי בייב וחסה ) הכנתי פטריות ממולאות בפטריות, בצל ותרד עם רוטב סויה וחרדל, כרובית בתנור - עם טחינה ולסיום סושי אספרגוס עם מלפפון - לצד זה נשנשתי עוד אספרגוס..

קצת תמונות בשביל להשלים את התיאורים -

 

 

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

סלקום טיוי - חודש מרץ

סקירת אופה לחם אוטומטי 48295 morphy richards

חודש יוני בסלקום טיוי